Vores første skridt i bloggeruniverset...

Guide til den perfekte tørshampoo

tørshampoo, frisør, guide, hår, hairbymbs, blog, hårguide

Tørshampoo er hurtigt blevet populær og nok en af vores mest uundværlige hårprodukter på hylden. Men samtidig er en tørshampoo heller ikke “bare” en tørshampoo mere – de kan både fjerne fedt i hovedbunden, give volume, give hold elller slet ikke fungere. Så inden du køber din tørshampoo så tænk over hvad den skal gøre for dig, så finder du nemmere det bedste match.

Kevin murphy, tørshampoo, salon, hairbymbs, frisør, blog,

 

Til det fedtede hår
Til dig der vil trække hårvasken en ekstra dag, brug en tørshampoo der gør hvad en tørshampoo er lavet til – nemlig affedter hovedbunden og giver en “tør” effekt. Mit bedste bud er “FRESH HAIR” fra Kevin Murphy – den hverken stivner eller giver specielt meget volume, men den får dit hår til at virke nææææsten som nyvasket og så har den en skøn og mild duft.
Pris: 216,-

 

 

Maria nila, dry shampoo, frisør, salon, hair by mbs

Til det fine/tynde hår
Min absolut favorit til mit tynde skandinaviske hår er uden tvivl den grønne “DRY SHAMPOO” fra Maria Nila. Jeg bruger den mere som et stylingsprodukt (også i nyvasket hår), til at give hold i bunden, fylde og den der lidt pudrede fornemmelse som gør du selv kan fremkalde fylden hele dagen ved at puffe op i håret. Samtidig så affedter den også håret, men giver altså langt fra den der følelse af nyvasket hår.
Pris: 189,-

 

randco, frisør, salon, blog, hair by mbs, tørshampoo, hårtips, hårguide

 

 

Til alt slags hår
En af de nye bestsellere i vores saloner er “BADLANDS” fra R+Co, det er en tørshampoo voks og ja det lyder mærkeligt – for forbinder vi ikke ofte voks med noget fedtet stads? Den her er anderledes og en klasse for sig selv – det er nemlig en tør voks, som både affedter og giver struktur og volume til hele håret. Jeg bruger den ofte når jeg har lavet fine bløde krøller og jeg pludselig føler mig lidt for “fin” på en helt almindelig onsdag, så varmer jeg voksen op i hænderne og kører den rundt i hår og hovedbund og wupti så er krøllerne pludselig mere hverdagsvenlige med et rodet look. Voksen giver samtidig god volume i bunden og er nem at vaske ud.
Pris: 259,-

 

 

matas, frisør, salon, hair by mbs, tørshampoo, dryshampoo, blogDen billige tørshampoo
Der findes som sagt et hav af forskellige tørshampoo’s – de kan også købes i supermarkedet, Normal og Matas osv. I den billigere prisklasse er mine farvoritter Matas egen tørshampoo og Batiste som mange nok kender. De er okay til prisen og et godt bud hvis det er din første tørshampoo og du bare lige skal prøve sådan en af, men personligt synes jeg ikke effekten holder ligeså længe som med de profesionelle tørshampoo’s og den affedtende effekt kan hurtig aftage og det jo bare ikke særlig fedt hvis du står der midt på dagen og troede din tørshampoo havde din ryg og så er effekten pludselig bare væk. Øv!
Pris: 25-50,-

 

Jeg håber min lille guide har hjulpet dig på vej til det perfekte match mellem dig og din nye tørshampoo, som du helt klart bliver fuldstændig afhænging af når du først har fundet den rette.

Har du noget bestemt i tankerne som du gerne vil have jeg laver en guide om, så skriv i kommentarfeltet.

Dejlig weekend til jer!
//Marlene Bundgaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første skridt i bloggeruniverset...