Fem fede fif til sundt og glansfuldt hår

Forårsrengøring på altanen

Altan, altan indretning, altan liv, terrasse, udeliv,

Foråret er her og sommeren er på vej – det betyder at lige så snart Martin og jeg kan komme til det, ja så nærmest bor vi på vores altan.

Da vi sidste år i Maj flyttede ind i vores nuværende lejlighed gjorde vi rigtig meget ud af indretningen på vores altan, vi arbejder begge primært inde i løbet af dagen og derfor elsker vi at sidde ude om aftenen. Vores altan er cirka 6kvm og næsten kvadratisk, så vi kunne sagtens have valgt en flot havebord med 4 stole – men da Martin har lagt beslag på cirka 1 kvadratmeter af altanen til hans Weber grill, så blev vi enige om at et almindelige havebord ville tage for meget plads og gøre altanen mindre hyggelig og trang.

Istedet valgte vi derfor en udendørs loungesofa fra Jysk (de har den i deres sortiment igen i år og du kan købe den herog det har vist sig at være det helt rigtige valg – her kan vi sidde i hver sin ende med hver vores glas rosé på de lune aftener, samtidig kan jeg sidde udenfor og arbejde og det er perfekt til en drink på altanen når vi har venner på besøg.

Lyskæde, noget der minder om en drømmefanger og farverige askebægre fra Marrakech til vores last herhjemme.

Da vores altan ikke er overdækket og det jo kan ske at det regner i Danmark, så har vi sat to parasoller fast til gelænderet så de altid kan slåes op – det er nok til at holde tæppe, hynder og pudder i tørvejr ved mindre byger – men ellers tager vi det ind. Sidste sommer var det jo næsten ikke nødvendigt, så skal vi ikke håbe på sådan en sommer igen?

En af vores nye tiltag til altanen er vores varmelampe som vi fik i julegave, den glæder vi os helt vildt meget til at tage i brug på de kølige sommeraftener. Vi har kun brugt den en gang indtil videre og det var til nytår da vi havde hytten fyldt med skønne mennesker, her satte vi lyskæder på altanen og overdækkede den med et sejl, sammen med varmelampen dannede det de hyggeligste rammer for fest-rygerne.

Nå men det var lidt (læs: meget) om vores lille altan, så hvis i har brug for mig de næste måneder så finder I mig der 🙏🏼☀

 

2 kommentarer

 • Ida

  Hvor fint! Hvor er tæppet fra? Og lyskæden? Og sivbeklædningen langs kanten? Pft. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • heysis

   Hej Ida.
   Tæppet er fra Ikea, Lyskæden er fra Jysk og sivbeklædningen langs kanten sad på da vi flyttede ind, men mener de kan købes i Bauhaus eller jem&fix. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem fede fif til sundt og glansfuldt hår