Med badebussen til Italien...

Hvem er vi? Part 2…

Den anden dag lagde Christina en liste op med 10 ting om hende selv, derfor har jeg fulgt trop og selvfølgelig lavet en magen til, eller det vil sige min er nok nærmere stikmodsat. Det er ingen hemmelighed at vi er meget forskellige og det skinner særligt igennem hvis man sammenligner vores små lister.

1. Jeg er også gammel Danmarks mester i hockey på et hjulet cykel, ja den var så ens med Christinas liste – men vi gik selvfølgelig til et-hjulet cykel sammen da vi var små og det samme gjorde vores far faktisk. Udover det har jeg også gået til normale ting som håndbold, fodbold, ridning og gymnastik… men nu “går” jeg bare til arbejde 🤷🏼‍♀️#bonusinfo #dårlighumor

2. Jeg er meget sensitiv og stemningen i et rum smitter meget hurtigt af på mig, lige meget om den er god eller dårlig. Jeg er helt klart typen der vræler meget højt når jeg er ked af, fordi jeg faktisk synes det hjælper og så tænker jeg rigtig meget over tingene generelt og er derfor i skarp træning med at bruge den berømte pyt-knap.

3. Da jeg var lille ville jeg være politibetjent eller advokat, men jeg fandt hurtigt ud af i mine tidlige teenageår at jeg elskede og være kreativ, var meget detaljeorienteret og at jeg snakkede tilpas meget til at jeg kunne blive optaget på frisørskolen. Så det gjorde jeg som 15-årig, lige efter 9. klassen var afsluttet på efterskole i Vejle.

4. Jeg har uden tvivl klæbehjerne og jeg husker situationer, oplevelser og minder fra laaaaangt tilbage meget skarpt og ofte også med så mange detaljer at folk næsten tror jeg lyver. Så imens Christina primært kun husker alt det vigtige som fx fødselsdage, så kan jeg fx huske hvilken slags bamse jeg fik på en tur til Berlin da jeg var 7 år, farven på Christina’s regnjakke i 8. Klasse og hvilken stue jeg gik på i børnehaven, min ynglingspædagog, hvem der drillede og hvem der var søde.

5. Jeg er typen der kan læse 5-6 bøger på en solferie.. jep virkelig social type! Men det er på den måde jeg slapper absolut aller mest af og heldigvis har jeg en kæreste der elsker at ligge og sove under en parasol, så der er læse-ro i salen. Mine favoritter er absolut krimier fra fx Camilla Läckberg, Sara Blædel eller Camilla Marklund. Hvis jeg ikke læser krimier, så står den på biografier helst gerne med fokus på iværksætteri, her kan jeg varmt anbefale Morten Strunge’s bog om hvordan han startede Onfone op fra bunden.

6. Jeg kan ikke sidde stille særlig længe af gangen, jeg har det bedst med at være igang og keder mig hurtigt når der ikke sker noget. Det er egenskaber jeg har udviklet efter jeg blev selvstændig, højst sandsynlig fordi der altid er noget man kan lave og der aldrig er helt ro i hovedet. Før i tiden var det intet problem for mig at sidde og se serie en hel dag, hvor nu kan jeg knap se et halvt afsnit før jeg begynder at tænke på om væggen bag fjernsynet burde males, om spisebordet snart skal have olie igen eller om jeg nu lige fik svaret på den mail der. Så det øver vi også på herhjemme, jeg rejser mig, Martin siger jeg skal sætte mig ned og sådan kan det godt blive ved hele aftenen.

7. Jeg har fået opereret mine øre ind da jeg var 6 år. Jeg havde mildt sagt flyveøre, ikke på den der charmerende både men virkelig sådan så det næsten var nødvendigt at binde en snor i mig når jeg var ude i blæsevejr. Jeg hørte ikke rigtig noget til det i børnehaven, men da jeg startede i skole blev jeg mobbet rigtig meget og til sidst tog mine forældre mig med til lægen. Så foregik det sådan at lægen snakkede med mig alene, så han var sikker på at det var mit behov at få dem opereret ind og ikke mine forældres behov, ja og sådan gik det så til at jeg forhandlede mig frem til et par “nye ører” med lægen og så var det slut med at blive kaldt Dumbo.

8. Jeg elsker at rejse og jeg bruger stort set alt ferie jeg har til at gøre det i, sidste år var jeg i Manchester, Sverige, Marrakech, Alanya, Dublin, London og i foråret i år var Martin og jeg 3 uger på rundrejse i USA. Det koster uden tvivl penge at rejse så meget, men det er noget jeg priotere fordi jeg gerne vil se hele verden. Til gengæld så bruger jeg altid meget tid på at finde de billige flybilletter og gode hotel tilbud. Da jeg var 20 år rejste jeg rundt som backpacker i Indien, Australien, New Zealand og Thailand, så lærer man at luksus ikke nødvendigvis er noget af det der skal stå øverst på listen for at få én på opleveren og en god tur.

9. Jeg er verdens største madøre, jeg elsker mad i alle afskygninger og jeg har tendens til at spise lidt for meget af det, hvilket også resulterer i at jeg altid kæmper med de samme 5 kilo for meget. Livets store spørgsmål hos mig lyder altid “Mere mad eller færre kilo?” Oftest vinder maden altså 🤷🏼‍♀️

10. Rengøringvanvid… ja det har jeg ikke rigtig, for jeg hader at gøre rent! Men samtidig så er det fuldstændig umuligt for mig at slappe af hvis der er beskidt eller det roder, så jeg lider sku nok egentligt lidt af det jeg vil kalde ufrivillig rengøringsvanvid. 

Det var 10 mere og mindre vigtige ting om mig, håber i blev bare en smule klogere på hvem jeg er og ellers så bliv endelig ved med at  læse med her på los bloggos, så kommer det nok🙋🏼‍♀️

Har du også læst part 1, som selvfølgelig omhandler 10 facts om Christina? Ellers kan du gøre det lige her med det samme. 

Rigtig god weekend!

//Marlene Bundgaard

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med badebussen til Italien...