Hvem er vi? Part 2...

Paris, kontrolfreak og en mand der kan..

Det er ham der til højre der bare kan.. han kan ihverfald få mig ud af min comfort zone, men hvad f…. vi skal til Paris!

Vi skal til Paris. Ja tak! Jeg eeeeelsker at rejse og jeg gør det så tit jeg kan slippe afsted med det, jeg vil opleve, se, smage, blive klogere, røre og have en masse minder med hjem i bagagen – jeg er en rigtig rejseentusiast og jeg har rejst rigtig meget, men jeg har altså aldrig været i Paris.

Det skal jeg så nu, sammen med Martin og det er faktisk ham jeg kan takke for at vi skal sidde på en fortovscafe i Paris og bælle os halvfulde i hvidvin, for jeg har “fået” turen i julegave. Vi blev nemlig enige om sidste år at vi ikke skal give hinanden julegaver, men istedet skiftes til at planlægge en lille “get away” hvert år og Martin valgte at starte og har nu lagt hårdt ud med en romantisk weekendtur til Paris.

I og med det er Martin der har valgt rejsen så er det altså også ham der planlægger og jeg har fået af vide at jeg ikke skal blande mig, det lyder jo rimelig luksus hvis ikke det var fordi jeg er den her total kontrolfreak, alt-skal-passe-i-kasser og jeg-vil-vide-alt type. Fx har han ikke booket hotel endnu og jeg tænker faktisk heller ikke han gør det før et par dage før, hvilket jo måske også er fint nok – tænker der er mange hoteller i Paris – men jeg har det jo bedst hvis jeg kan sidde og tjekke alle restauranter, attraktioner og selve nabolaget ud omkring hotellet sådan cirka 400 gange på TripAdvisor og google maps inden afrejse, det må jeg nok sande jeg ikke kommer til denne gang.

Men hvordan kommer vi fra lufthavnen til hotellet? Hvordan kommer vi rundt i Paris? Hvor skal vi spise? Hvad skal vi se? Åååh… han er god min mand, han ved lige hvordan han får mig ud af min comfortzone, hvilket nok også er meget sundt nogle gange. Det skal lige siges at jeg som 20 årige rejste rundt på den anden side af kloden i 6 måneder med kun flybilletten og de første 3 overnatninger bestilt, så måske han bare minder mig om at alt altså ikke nødvendigvis skal være sat i kasser, undersøgt på forhånd og være 100% forberedt som det fx skal når man har 3 saloner i hverdagen.

Den gang da jeg var 20 år og stod op kl. 06.00 for at tage i regnskoven, stadig med stempel på hånden fra nattens pupcrawl og det eneste jeg planlagde i et halvt år var mit næste måltid.

I februar var vi 3 uger i USA, hvor vi rejste fra L.A. til Gran Canyon til Las Vegas og så fløj til New York og der blev mit planlægger-gen næsten helt udfordret(se det troede jeg faktisk ikke var muligt) af alle de ting jeg skulle have styr på, men med min “lille” mappe hvor alt lige fra bil-leje til visum til 20 siders info om gran Canyon og MEGET mere var listet i små charteks i rækkefølge efter hvornår vi skulle bruge det, gjorde det lidt nemmere og overskueligt og jeg tror Martin nød at alt det praktiske var planlagt og vi bare kunne opleve derud af for fuld skrue, så måske han bare føler det er hans tur til at planlægge nu og ja, han er jo også god til det og har altid styr på sine ting, så måske jeg bare skal slippe tøjlerne lidt og glæde mig til at være spontan i Paris.

…….Men altså hvis nu nogen af jer der læser med har nogle gode råd eller must see’s til min hemmelige “Paris To do-liste”,  så smid dem endelig afsted, de vil blive modtaget med kyshånd!

//Marlene Bundgaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er vi? Part 2...