Gode fif til køreturen sydpå..

Vi har købt et hus, med nogle helt specielle naboer 🙈

Og det er så vores hus.

Martin og jeg blevet husejere. Vi havde slet ikke regnet med vi skulle ud og købe hus nu, men meget uventet så faldt vi over drømmehuset og måtte bare slå til. Vi har jo en skøn lejlighed hvor vi troede vi skulle bo i mange år, men drømmehuset er jo mere end bare et hus, det er nok nærmere en rigtig god mavefornemmelse og den var der bare med det samme. Det er jo ikke sådan at man bare tilfældigvis falder over en fremvisning af hus, laver en kolbøtte og ender med en underskrift hvis man slet ikke er på udkig efter et hus – men vi var faktisk på udkig efter et sommerhus, netop fordi vi er så glade for vores lejlighed som ligger meget centralt og lige ved siden af Ringsted salonen(nemt og praktisk for mig).

Men vores idé om et sommerhus satte gang i mange tanker og jo mere vi snakkede omkring det, jo tættere kom vi på tanken om et rigtig hus istedet for et sommerhus. Vi blev dog hurtigt enige om at det ikke behøvede at være nu og vi derfor bare kunne kigge lidt til at starte med, vi havde dog begge ét hus i tankerne som vi meget gerne ville ud og se. Og som altid er der ikke langt fra tanke til handling, så da vi begge gik smilende ud fra fremvisningen og kun var blevet positivt overrasket, kunne krydse alle punkter af på vores liste over hvad vores drømmehus skulle indeholde, så vidste vi godt vi havde fundet vores hus.

Når jeg skal tage en stor beslutning så snakker jeg meget, Martin derimod han bliver meget stille og tænker istedet – det kan godt være en lidt sjov kombi herhjemme, men heldigvis har Martin lært at tænke IMENS jeg snakker og når han så har tænkt færdig, så snakker vi sammen.

Vi har overtaget vores hus 14 dage efter vi skrev under, så alt er gået rigtig stærkt og vi har stadig ikke helt fattet at det er vores eget hus vi går rundt og renovere i. Noget andet jeg stadig ikke rigtig har fattet er at jeg meget snart bor på den vej hvor jeg er vokset op og det leder os til vores nye meget specielle naboer – nemlig mine forældre – ja jeg er sku flyttet “hjem” eller ihvertfald så tæt på jeg overhovedet kunne komme og jeg ELSKER alt ved det. Det at mine forældre bor lige på den anden side af vejen er for nogle lidt grænseoverskridende, men for os er det bare perfekt – både Martin og jeg blev meget hurtige enige om at vi kun kunne se fordele ved det, altså ikke kun fordi vi får varm mad på bordet selvom vi renovere og fordi vi så har et sted at sende ungerne hen (hvis vi altså en dag får sådan nogle), men også fordi vi i forvejen er meget tætte med mine forældre og bruger meget tid sammen med dem. Martin og min far har allerede aftalt et system der skal bruges når der skal drikkes øl i garagen og beslutningen var egentlig lidt op til ham, man kan jo sige at jeg har boet sammen med mine forældre i 18 år så jeg ved godt hvordan det er at bo tæt på dem, men heldigvis var Martin slet ikke i tvivl og vi er også ret sikre på at det jo bliver hverdag at bo så tæt og så tænker man nok ikke så meget over det. Heldigvis var mine forældre også helt med på idéen om at vi blev deres nye naboer og de hjælper og følger engageret med på sidelinjen her under renoveringen.

Vi glæder os helt vildt til at flytte ind, men der er stadig lidt vej endnu før vi er færdige med renoveringen og alt er på plads. Så jeg fortsætter med lidt husprojekt spam og håber I vil følge med.

//Marlene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode fif til køreturen sydpå..