Guide til Alanya, vores andet hjem..

9 hårprodukter jeg har med i kufferten…

Maria Nila, Kevin Murphy, sugarbear hair, hårguide, sommerhår

Jeg går aldrig ned på hårprodukter på solferien, her har håret brug for masser fugt og pleje for at klare sig i sol, saltvand og klorvand ☀

Vi er pt på ferie i Tyrkiet og det er ingen hemmelighed at noget af det der fylder mest i min kuffert er hårprodukter. Dette skyldes ikke at jeg bruger uanet tid på at sætte hår på min ferie, det gør jeg nemlig ikke, tværtimod har jeg stort set altid mit hår i knold både om dagen og aftenen, mest grundet varmen men også fordi jeg på den måde skåner det bedst muligt for salt- og klorvand når jeg bader.

Jeg har lavet en liste med de hårprodukter jeg ikke kan undvære på ferien til jer, jeg har selvfølgelig også lavet en lille beskrivelse af hvorfor lige netop disse produkter er uundværlige for mig når jeg besøger varmen:

Kevin Murphy, repair, hårprodukter, hår, hårguide

KEVIN MURPHY REPAIR

SHAMPOO OG BALSAM: En god shampoo og balsam er uundværligt på en ferie hvor jeg vasker håret hver dag. Normalt vil jeg altid anbefale at vaske sit hår max hver 2 – 3 dag, men på en solferie hver dag. Salt- og klarvand, sand og solcreme skal vaskes ud af håret så håret ikke tørrer unødvendigt ud. Samtidig er det vigtigt for mig at min shampoo vasker skånsomt og mildt, samt giver en masse fugt. På denne ferie har jeg REPAIR.ME SERIEN med fra KEVIN MURPHY, den er fugtgivende, samtidig med den styrker og beskytter håret.

MAXI.WASH

DYBDERENSENDE SHAMPOO: Som om en shampoo ikke er nok, så har jeg faktisk altid 3 med af slagsen. Denne shampoo er et MUST fordi den renser mit hår helt igennem, jeg bruger den måske kun 3-4 gange på 14 dages ferie, men til gengæld kommer jeg aldrig hjem med grønt skær i mit lyse hår og undgår samtidig at mit hår fedter fordi solcremen eller sololien sidder fast i håret. En rejsestørrelse af denne shampoo er rigeligt til ferien.

 

PERFECT BLONDE SHAMPOO

SILVER SHAMPOO: Den her går selvfølgelig ud til de lyshåret! Bruger du silver shampoo derhjemme? Så bruger du dobbelt så meget på ferien. Solen lysner på dit hår og trækker varme pigmenter frem, samtidig så bleger den på din kolde toning og den effekt som din silver shampoo giver. Håret bliver derfor ofte meget gyldent i solen og er du til det kolde look, så husk din silver shampoo. Jeg bruger PERFECT BLONDE fra PRAVANA, dette er en toning silver shampoo, som giver en utrolig flot og klar kold lys farve.

MARIA NILA SOFT HAIR MASQUE

HÅRKUR MED UV: Okay, okay ikke flere shampoo’er, men nu til en af de aller vigtigste ting – nemlig hårkuren. Jeg bruger denne fra Maria Nila 2-3 gange om ugen på ferien og et kæmpe plus ved denne er at den er uv-beskyttende. Derfor kommer jeg en lille bitte smule i mine hårlængder hver morgen inden vi smutter til vandet, en slags solcreme til håret.

LEAVE-IN REPAIR

PLEJE: En leave-in er et hårprodukt som du… lader blive i. Suprise! Det er en let hårkur som du kommer i det håndklæde tørre hår og så plejer og beskytter den indtil næste gang du vasker hår. Jeg bruger til daglig, både derhjemme og på ferien denne fætter, som er fra samme serie som min shampoo og balsam. Når jeg er i solen så handler det for mig om at komme så meget fugt i mit hår som muligt, UDEN at det klasker i mit tynde skandinaviske hår og her er denne helt perfekt.

ARGAN OLIE FRA MARIA NILA

OLIE: Olien plejer og mindsker krus, hvilket jeg synes er guld værd når jeg ikke bruger glattejernet. Mit hår har en smule bølger og krøl og derfor også en tendens til at kruse i den høje luftfugtighed. Jeg kommer en 1-2 pump i det våde hår, føntørrer og så 1-2 pump i det tørre hår.

 

DRY SHAMPOO

TØR SHAMPOO MED VOLUME: Som nævnt tidligere så har jeg mit hår i en knold næsten 24/7 på ferien og for at få en fyldig knold med mit knap så lange og bestemt ikke særlig tykke hår, der bruger jeg dry shampoo fra Maria Nila. Jeg føntørrer mit hår med hoved nedad, bagefter giver jeg det en god omgang med tørshampoo’en og så op i en rodet knold. Den frisure kan holde til både strand og pool eller en tur i byen om aftenen, uden problemer.

SUGAR BEAR HAIR VITAMINS

VITAMINER TIL HÅRET: Ligesom jeg har mine almindelige vitamin piller med på ferie, så har jeg selvfølgelig også mine hårvitaminer med. Jeg tygger 2 bamser hver morgen, de smager af slik og giver mit hår alt hvad det har brug for indefra. Du skal tage sugar Bear 2-3 måneder før du kan føle effekten, men efter der så bliver du til gengæld heller ikke skuffet. Ikke så meget et ferietip, mere bare er godt tip til dig der føler dit hår trænger til et vitaminskud. 

 

Det var “bare” det… tænker du at det er lidt ekstremt at slæbe alt dette med bare fordi turen går en uge til syden? Så kan du heldigvis få de fleste af ovenstående i rejsestørrelser eller du kan bare vælge det du synes passer bedst til netop dit hår. Jeg lever af hår og hårprodukter, altså ikke fordi jeg spiser mig mæt i dem, men bogstavelig talt så lever jeg af det og jeg får næsten dårlig samvittighed hvis jeg ikke følger mine hårrutiner. Så mit bedste tip til dig, det er at sammensætte din egen hårrutine og følg den, så vil du klart opleve de bedste resultater og undgå kruset og tørt sommerhår.

Sol, varme og mega meget ferie stemning her fra varmen!☀️

  1. //Marlene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Alanya, vores andet hjem..