Når man har brugt snart 27 år sammen… Når man på én gang har alt tilfælles og alligevel er vidt forskellige… Når man både er søstre, veninder og kompagnoner… Og når man dagligt får spørgsmål til det eventyr vi sammen har kastet os ud i – ja, så giver ”Hey Sis” utrolig god mening.

Vores blog handler om at være søstre og selvstændige sammen, hverdagslivet, op- og nedture, livet som salonejere, børn, om at tage chancer, rejse verden rundt, iværksætteri og et univers af hår.

Udover vi deler efternavn, forældre og det samme tynde skandinaviske hår, så deler vi også firmaet – HAIR BY MBS – som består af 3 saloner på Sjælland med 19 ansatte.

Jeg er 26 år, uddannet frisør og har været selvstændig siden 2013. Til daglig fletter jeg fingre med Martin og når jeg ikke sidder på kontoret, svinger jeg saksen i vores salon i Ringsted. Mine blogindlæg handler om at være ”ung” og selvstændig, tips til hår og produkter, mit rejseliv, samt hverdagens ups and downs.
– Marlene Bundgaard Sørensen, ejer af Hair by MBS

Jeg er med mine 33 år storesøster her på bloggen. Jeg er singlemor til de to banditter, Simon og Ida og så er jeg uddannet revisor. Mine blogindlæg handler om mor-livet, livet som selvstændig, vores rejseliv og om at balancere alt dette i en travl hverdag med alt hvad dertil hører.
– Christina Bundgaard Sørensen, ejer af Hair by MBS

Velkommen til vores lille univers – vi håber I vil følge med og glæder os til at have jer med på rejsen.

//Marlene Bundgaard & Christina Bundgaard